GALERIE DESPRE CONTACT
GG MEDIA 2019

TERMENI SI CONDITII


1. DEFINITII SI TERMENI
GG Media – este denumirea comerciala a GEIGER ERIK, persoana fizica autorizata de nationalitate romana, avand sediul social in com. Camin, denumit in continuare si GG, GG Media sau GG Production.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre GG Media (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre GG Media si acesta si care nu necesita alte lucruri.

Licenta – permisiune acordata de GG Media, in calitate de furnizor si posesor legal al drepturilor de publicare pentru Imaginile prezente pe accest site, tuturor clientilor de pe site. Toate fotografiile publicate pe site se pot descarca de catre client si se pot utiliza. Tranzactiile efectuate pe site sunt securizate.

Continut – reprezinta toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic, incluzand, dar fara a se limita la Imagini, texte, descrierei, informatii;

Imagine/Imagini - produsul/produsele puse la dispozitie Clientilor GG Media, care includ fotografii.

Site – platforma online gazduita la adresa web https://media.ggproduction.ro .

Document – prezentele Termene si Conditii.

Continut – reprezinta toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

Tranzactie – incasarea unei sume rezultata prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri PayPal, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.


2. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

2.1 Toate materialele publicate pe https://media.ggproduction.ro sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată - privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duce la inaplicabilitatea acestora.

2.2 Site-ul şi conţinutul acestuia sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Utilizatorii nu pot copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site şi/sau conţinutul acestuia, fără acordul scris al URSACHI PAUL-ANDREI PFA, acord exprimat contractual. Exploatarea este liberă, sub condiţia non-comercialităţii şi respectării termenilor impuşi de către GG Media.

Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a conţinutului este interzisă, fără acordul prealabil şi scris al GG Media.

2.3 GG Media nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din conţinut în orice mediu. În cazul în care consideraţi că orice material publicat pe acest site de echipa GG Media încalcă drepturile de autor sau orice alte drepturi, vă rugăm să ne sesizaţi acest lucru printr-un mesaj trimis la una dintre adresele publicate în secţiunea Contact a site-ului.

2.4. In cazul in care GG Media confera Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea GG Media pentru respectivul client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

2.5. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.


3. LIVRAREA BUNURILOR

Toate Imaginile descarcate de catre client vor fi livrate prin descarcare electronica in locul indicat de acesta pe suportul digital de pe care acceseaza site-ul media.ggproduction.ro .